Echipa MediCALM
Promisiunea noastra

Ne luam angajamentul ca sa va ghidam spre calea sanatatii si frumusetii, pe viata. Sa va acordam cel mai inalt nivel de ingrijiri medicale posibil.

Urmarim excelenta prin educatie continua, crestere personala si de echipa si prin stapanirea ultimelor tehnologii de varf. Fiecare pacient primeste un tratament personalizat.

Va vom acorda ingrijirile medicale cu blandete, servicii de inalta clasa, respectand timpul dumneavoastra si asumandu-ne un prim rol ca resursa pentru pacientii nostri care sunt preocupati de starea lor de bine. Noi acordam in mod consistent mai mult decat se asteapta din partea noastra.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fara teama


Fiecare membru al echipei noastre are ca prioritate confortul dumneavoastra. Va promitem sa a va asiguram o experienta comfortabila si eficienta.

  • Aveti controlul
  • Vrem sa ne spuneti ce simtiti. Daca doriti sa intrerupeti tratamentul in orice moment, pur si simplu ridicati mana stanga. Daca aveti nevoie sa faceti o scurta pauza, puteti sa ne spuneti. Multi pacienti au dorinte diferite in ceea ce priveste tratamentul, iar noi facem toate eforturile sa le indeplinim.

Atmosfera primitoare pe care am incercat s-o creem pentru dumneavoastra speram sa va faca sa va relaxati. Sterilizarea. Nu ne asumam riscuri in ceea ce priveste sanatatea dumneavoastra. Toate instrumentele sunt curatate si sterilizate conform standardelor in vigoare , folosim aparate create in special in acest scop. In plus, beneficiem de monitorizarea externa a aparatelor de sterilizare (teste de control al sterilizarii ). Tot personalul nostru foloseste manusi, masti si ochelari. Ne mandrim cu respectarea stricta a normelor de sterilizare.

 

Servicii 


Imbunatatim continuu serviciile oferite pacientilor . Informatiile care urmeaza va vor ajuta sa va familiarizati cu cabinetul noastru: Locatie convenabila  Ne aflam vis-a-vis de McDonald's Dristor. Zona este usor accesibila atat cu Metroul pana la statia Dristor, cat si cu mijloace de transport de suprafata. Ne aflam la intersectia Soselei Mihai-Bravu cu B-dul Camil Ressu. Tramvaie nr. 19, 23, 27, 1, 10. Autobuze135, 330.

 

Programarile se fac telefonic la numerele
021 346 15 57 sau 0722 67 72 70


Datorita eficientei noastre si planificarii atente a tratamentelor, in mod normal putem termina tratamentul care va este necesar intr-un minimum de sedinte. Situatiile in care veti fi nevoiti sa asteptati putin peste ora la care sunteti programati sunt  rare,  de aceea va rugam sa fiti punctuali.

 

Lucram doar cu programari telefonice in intervalul:


Luni, Miercuri, Vineri intre orele 14,15 - 21,00

 

Radiologie dentara
Efectuam radiografii dentare doar pentru pacientii cabinetului.


In laboratorul de radiologie dentara din cabinet, pentru ca sa putem pune pe loc un diagnostic competent si pentru a verifica rezultatele tratamentelor de canal.

 

In caz de urgenta


Daca aveti o urgenta, sunati si vom face tot ceea ce este omeneste posibil sa va primim cat de repede posibil.

 

Politica financiara

  • Aveti la dispozitie mai multe metode de achitare a valorii sedintelor de tratament.
  • Acceptam plata Cash si cu Card-uri bancare.Faceti cunostinta cu Dr. Mihaela Ilie

Nascuta in Februarie 21, anul 1969, in Bucuresti ,cu nume de fata Hascal Mihaela si Absolventa a Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila, Facultatea de Medicina Dentara din Bucuresti, Promotie 1994.

In timpul studiilor universitare a primit recunoasterea meritelor profesionale legate de grija fata de pacientii incredintati si eficienta tratamentelor efectuate.

Perioada stagiaturii s-a desfasurat pe parcursul unui an de practica in Comuna Mihai-Bravu din Judetul Giurgiu. Cabinetul stomatologic de acolo a fost dotat prin Banca Mondiala cu toata aparatura moderna, instrumentele si materialele necesare.

Dupa anul de stagiatura a urmat firesc angajarea la cabinetul particular Meditech din Bucuresti, zona Dristor, unde a lucrat timp de 6 ani, pana in momentul deschiderii propriului cabinet.

Tot in perioada de acumulari de experienta a lucrat in paralel timp de 2 ani si la cabinetul stomatologic Biostom.

In anul 2001 si-a deschis propriul cabinet de medicina dentara MediCALM, langa McDonald's Dristor, adica langa cabinetul unde a lucrat timp de 6 ani, pentru ca pacientii sa poata ajunge usor la noua locatie.

Pentru a-si continua educatia medicala a absolvit programul de pregatire si a sustinut examenul de atestare pentru Competenta in Radiodiagnostic Maxilo-Facial in anul 1999.

Au urmat Cursurile de specializare in Endodontie in anul 2003.

Tot in acest an este confirmata ca Medic Specialist in Specialitatea Stomatologie Generala.

In perioada 2002-2004 urmeaza cursurile de pregatire in Homeopatie si devine Medic Homeopat in anul 2005.

Apoi isi indreapta atentia spre Implantologie, in dorinta de a putea oferi pacientilor si alte alternative in afara de puntile dentare. Urmeaza cursurile Societatii ' American Institute of Implant Dentistry' in anul 2005.

O dorinta mai veche de a face trecerea spre Stomatologia la 4 maini se concretizeaza tot in anul 2005 prin cursul de Practica Dentara Ergonomica.

Urmeaza in anul 2006 Curs de Protetica Moderna, absolvirea programului de educatie medicala continua ' Protectia radiologica in diagnosticul radiologic ', si Cursul de Estetica Dentara - ' Secretele magiei estetice perfecte ' .

Anul 2006 aduce si ' Atestatul de Studii Complementare in Implantologie '.

In anul 2007 se certifica absolvirea cursurilor de ' Analgezie prin Inhalatie cu Protoxid de Azot ' ,si ' Mis Implantology Course '.

2008 este anul absolvirii cursului de Implantologie BICON.

Competenta in Parodontologie se atesteaza in anul 2009.

 

 

 

 

În anul 2011, programe de educatie medicala continua Protectia radiologica in radiologia de diagnostic si radiologia interventionala si Stomatologie Estetica de la A-Z.

2012 -  Congresul - Patologia Infectioasa in Stomatologie.

2012  -  Congresul International al Societatii Romane de Protetica Dentara si Maxilo-Faciala.

2013 -  Congresul de Stomatologie SRS - GAO, Italia - Stomatologia in relatie cu Medicina Generala, Procedee Terapeutice Moderne.

2014 - a absolvit cursurile Simpozionului Interferente multidisciplinare in medicina dentara. Endodontia - liantul pentru o buna reusita a tratamentelor protetice si ortodontice.

2014 - a participat la Programul de Auto-Instruire si Educatie Medicala Continua pe cale Electronica, Online Dentaltown CE Course ' When Should You Put Ocllusion First ".

2014 - Online Dentaltown CE Course ' Techniques to create Beautifully Esthetic and Functional Direct Composite Restaurations'

2015 - a participat la al XIX Congres International al UNAS, a X-a Conferinta Nationala de Parodontologie, al IV-lea Congres National al Societatii Romane de Protetica Dentara si Maxilo-Facial si a II-a Conferinta Nationala a Asociatiei de Stomatologie Pedriatica din Romania.

2015 - Certificat de absolvire a Cursului de initiere si acordaj in USUI REIKI nivel 1 si 2 ( Descendenta: Dr. Mikao Usui, Dr. Hayashi, Mrs. Takata, Beth Grey, Vicky Grant, Shaman Maggie Wahls, Dr. Mihaela Ilie )

2016 - Congresul de Medicina Dentara ' Metode, tehnici si viziuni interdisciplinare in medicina dentara. Consideratii estetico-functionale ale terapiei restauratoare, in cadrul clinic si paraclinic al unei practici stomatologice de succes'.

2016 - Al XIV-lea Congres de Sanatate Orodentara si Management Stomatologic.

2016 - Certificare în Reiki gradul 1 și 2

2017 - Educatie Medicala Continua: Protectia radiologica in radiologia de diagnostic si in radiologia interventionala.

2018 - Congres de medicina dentara - Metode, tehnici si viziuni interdisciplinare in medicina dentara. Profesionalism, competenta si arta in practica curenta din cabinetul de medicina dentara. Cocktail de implanto-estetica si oprtunitati digitale in stomatologie.

2018 - Congresul de Medicina Dentara - Interferente multidisciplinare in medicina dentara: Tratamente tintite in endodontie, paro-preotetica si implantologie cu aplicatii imediate si studii asupra farmaco-toxicitatii preparatelor utilizate in practica stomatologica.

2019 - Congresul de Medicina Dentara - Metode, tehnici si viziuni interdisciplinare in medicina dentara: Interdisciplinaritatea - o conditie obligatorie in tratareain deplina siguranta si eficacitate a pacientilor secolului XXI.

2020 - Congresul 'Zilele Paro-Protetice ale AMSPPR'.

2020 - Congresul International al UNAS, Conferinta Nationala de Parodontologie, Conferinta Nationala de Stomatologie Pedriatica din Romania.

2021 - Congresul UNAS de Stomatologie UPDATE 2021

2021 - Congresul de Paro-Protetica al AMSPPR

Dr. Ilie  ramane activa in numeroase grupuri de studiu si intalniri pentru Educatia Medicala Continua ca sa se asigure ca ofera ingrijirea medicala stomatologica de cel mai inalt nivel pacientilor sai si practica Dontosofia.

Isi imparte viata intre cabinet, fiul ei, in varsta de 16 ani, Matei Ilie, familie si drumetii montane. Invata continuu si evolueaza. 


Este membra a Colegiului Medicilor Dentisti din Romania si American Dental Proffesionals General Communities Dentaltown, Hygienetown

 

 

 
Faceti cunostinta cu restul echipei